‘t Slimste Kieken van ‘t Sas – Editie 2015

Marleen is ‘t Slimste Kieken van ‘t Sas!

't Slimste KiekenHij was helemaal terug van weggeweest; ‘t Slimste Kieken van ‘t Sas! Een geestige quiz met een lekker kippetje in een gezellig kader, aan u voorgeschoteld door Jeugdhuis Sjarelkot, enkele jaren na de laatste editie van De Caproen.

Op zaterdag 28 februari kon je genieten van een lekkere halve kip met frisse groentjes, pasta, rijst en brood voor maar €15. En dat was nog niet alles: je kreeg er nog eens2 drankbonnen én deelname aan onze quiz gratis bovenop! Na de gezellig maaltijd die ons allemaal ontzettend gesmaakt heeft, was het tijd voor de quiz.

Individueel waren er prijzen voor Werner, onze rode lantaarn, voor Els & Auke die samen de derde plaats bekleden en voor Audrey die als tweede uit de bus kwam. Maar de kip én vooral de titel was voor Marleen die een mooie score wist neer te zetten.

Daarnaast streden ook enkel verenigingen en organisaties tegen elkaar. Welzijnsschakel De Caproen wist met 3 punten verschil Animado! achter zich te houden en mocht zo nog een cadeaubon van Colruyt mee naar huis nemen. De Bizarre Sjarel Brigade en Jeugdhuis Sjarelkot eindigden respectievelijk op plaats 4 en 5 want zij moesten nog de duimen leggen voor het vrouwelijke geweld van Chiro-Sas.

We willen voor deze geslaagde “eerste” editie graag Frituur Marie-Claire, Animado!, Feestzaal Ten Stuyver én natuurlijk onze vrijwilligers bedanken voor de toffe samenwerking en kunnen nu al met trots aankondigen dat we volgend jaar met veel goesting een nieuwe editie zullen organiseren. Hopelijk ben jij er dan ook bij!